Gabriela Firea: Mulțumesc pentru toată implicarea doamnei director a acestui centru de seniori. Noi ținem foarte mult la activitatea domniilor-lor și ne pare de fiecare dată rău atunci când, din cauza faptului că sunt multe, multe de făcut cu banii care sunt insuficienți, nu reușim să facem chiar tot ceea ce ne propunem. Totuși, susținem cât se poate de mult acest centru și ne dorim să construim și altele în București, pentru că este cerere foarte mare. Acesta este oful nostru, că din păcate nu putem să deschidem mai multe centre, ele au foarte mare căutare și chiar și doamna director îmi spunea acest lucru: vin seniori de la cămine private care spun că aici sunt condiții mult mai bune și personal foarte cald, omenos, bine pregătit. Când ești într-o astfel de situație, vrei să ai alături persoane care-i iubesc pe oameni, nu doar îi îngrijesc foarte rece, foarte distant, nu oferă căldură, apropiere, iubire.

Viorica Dăncilă: Vreau să o felicit pe doamna primar general pentru grija acordată seniorilor. Vreau să felicit echipa pentru că a reușit să facă o familie în aceste centre și să trateze fiecare senior ca și cum ar face parte din propria familie. Pentru noi, seniorii sunt importanți, trebuie să le acordăm tot respectul nostru, pentru că au construit ceea ce are România astăzi, iar noi avem datoria să mergem mai departe. Sunt onorată să fac cunoștință astăzi cu oameni care în decursul carierei au demonstrat că pot face lucruri bune, foarte multe lucruri pentru această țară și cred eu că le datorăm foarte multe. Respectul pe care-l acordăm seniorilor noștri, modul în care ne raportăm la munca pe care au desfășurat-o arată cât de implicați suntem și faptul că nimic nu se poate construi fără respectul cuvenit celor care au realizat înainte ceea ce avem astăzi.

Vreau să felicit personalul, vreau s-o felicit pe doamna directoare, vreau s-o felicit pe doamna primar general și să sperăm că aceeași grijă pentru seniori va fi acordată și de acum încolo. Oricum, în sufletul nostru vor avea întotdeauna căldura pe care o merită, respectul pe care-l merită și, indiferent de poziția pe care o vom ocupa în statul român, de fiecare dată vom fi luptători neobosiți pentru drepturile părinților și bunicilor noștri.