Vă aducem la cunoștință că în conformitate cu programul aprobat de conducerea PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT, ŞEDINŢA BIROULUI EXECUTIV CENTRAL al OPSD va avea loc vineri – 13 decembrie 2019, ora: 1000, la Sediul Central al PSD, din Şoseaua Kiseleff, nr.10, sector 1, Bucureşti, cu următoarea

ORDINE DE ZI:

  1. Analiza preocupării organizațiilor județene/sector și locale ale OPSD pentru pregătirea și recomandarea membrilor simpatizanți să fie primiți în PSD:
  • Prezintă președinții organizațiilor județene BRAȘOV, CONSTANȚA, NEAMȚ, SĂLAJ și a MUNICIPIULUI BUCUREȘTI.
  1. Informare cu privire la acțiunile politice, culturale și distractive care au fost organizate cu ocazia sărbătoririi zilei de „1 Octombrie – ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PERSOANELOR VÂRSTNICE”.
  2. Aprobarea Programului de activitate al OPSD pentru anul 2020.
  3. Aprobarea Programului de Ședințe al Consiliului Național și Biroului Executiv Central al OPSD pentru anul 2020.
  4. CALENDARUL ÎNTÂLNIRILOR ZONALE organizate de Biroul Executiv Central al OPSD pentru mobilizarea Seniorilor la pregătirea și desfășurarea Alegerilor Locale din luna iunie 2020.
  5. Repartizarea pe organizații a membrilor și Secretarilor Biroului Executiv Central al OPSD în anul 2020.
  6. Atribuțiile membrilor și Secretarilor Biroului Executiv Central al OPSD.
  7. Decizii ale Biroului Executiv Central al OPSD cu privire la întocmirea RAPORTULUI ANUAL cu evidența membrilor și simpatizanților OPSD și situația „CLUBURILOR PENSIONARILOR”.
  8. Oferta Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă privind bazele de tratament pentru care pot opta pensionarii.