Sunt atâția oameni care pun suflet în comunitatea lor, oameni care vor ca comunitatea în care trăiesc să fie dezvoltată, copiii să le rămână acasă și care vor cât mai multe investiții. Am văzut investițiile dumneavoastră prin PNDL 1, prin CNI, acum vedem această frumoasă sală făcută prin efortul dumneavoastră, din bugetul local și cred că acest lucru arată că acolo unde pui suflet, acolo unde vrei să construiești, se poate. Cred că fiecare cetățean de aici este mândru de ceea ce se realizează, pentru că toate aceste lucruri nu le puteți face decât împreună, nu puteți decât să îi susțineți pe cei care vor să facă toate aceste investiții în comuna dumneavoastră.

Vă mulțumesc pentru primirea pe care mi-ați făcut-o astăzi, pentru deschiderea arătată, pentru faptul că, iată, suntem atâția oameni împreună care își iubesc comunitatea, țara și care vor ca comuna și țara lor să arate mult mai bine. Este foarte important ca în tot ceea ce facem să punem suflet, să arătăm că numai prin unitate și prin iubire și prin devotament putem construi lucruri bune pentru această țară. Astăzi, la Buzău, am văzut lucruri bune, făcute de oameni care s-au implicat. Avem aici primarul de la Buzău, avem președintele Camerei Deputaților, este ministrul Daea, îl avem pe secretarul general Fifor, îl avem pe fostul ministru al Finanțelor, președintele executiv Eugen Teodorovici, suntem o echipă care știe că nu se pot construi lucruri decât dacă pui suflet în ceea ce faci. Suntem o echipă care iubește oamenii, ne place să venim între oameni. Nu poți să faci un lucru dacă nu iubești oamenii, dacă nu ești mereu aproape de ei, dacă nu-i asculți, dacă nu ții cont de sfaturile lor. Cred că așa cum în comună aveți un primar aproape de oameni, cred că și România trebuie să aibă un președinte care să fie aproape de oameni, un bun român, cineva care să-și iubească țara, un președinte care să nu-i împartă pe români în buni și răi, în cei care merită și cei care nu merită, un președinte care să fie al tuturor românilor, un președinte care să ia decizii pentru toți românii, un președinte care să poarte tricolorul în suflet și care să vrea să construiască un viitor mai bun pentru copiii și nepoții noștri.

Am încredere în fiecare român și, așa cum primarul de aici a vrut să construiască cât mai multe lucruri bune și a reușit, așa cum primarul de aici are încredere în fiecare om din comună, îmi doresc ca eu să fiu președintele României care să fie aproape de fiecare român, un președinte care să construiască mai ales încrederea românilor în ei, încrederea celorlalți în România, un președinte care să vină în mijlocul românilor cât mai des posibil, nu o dată la cinci ani, un președinte care să-i respecte pe români, care să aducă zâmbetul pe fața părinților și bunicilor noștri, un președinte care să fie alături de cei care au nevoie de sprijin, de cei nevoiași, de cei care și-au pus speranțele în viitorul acestei țări. Sper să reușim împreună! Sper ca împreună cu primarul dumneavoastră, cu cei care iubesc comunitatea, județul și țara, putem pune cărămidă cu cărămidă, astfel încât să avem un viitor mai bun, să ne construim România pe care ne-o dorim, o Românie în care să ne regăsim toți, care să nu mai fie atât de dezbinată și cu atâta ură, o Românie unită în care tot ce se realizează în această țară, tot ce ați făcut aici, în localitate, se realizează numai prin înțelegere, prin vorbe bune, prin unitate și prin mult suflet pus în ceea ce faci.

Oameni buni, România este a noastră, a tuturor, și nu putem permite nimănui să împartă România. Nu putem permite nimănui să ne jignească în propria țară, să ne spună că unii trebuie să dispară și alții trebuie să rămână. Nu mai putem permite nimănui să ne amenințe cu procurorii în propria țară. În România trebuie să construim și pentru a construi trebuie să avem încredere unii în ceilalți, să ne respectăm și eu cred că putem face acest lucru. Avem nevoie de oameni cu credință în Dumnezeu, pentru că oamenii care cred în Dumnezeu sunt buni la suflet. Avem nevoie de oameni care cred în familie, pentru că familia ți-este mereu aproape atunci când ți-e greu.

Eu îmi doresc să devin președintele României, iar toți românii să fie marea mea familie, să am grijă de cei în vârstă ca de părinții și bunicii noștri, să am grijă de tinerii din România, de femeile din România care muncesc de dimineață până seara pentru familia lor, să sprijin bărbații din România să asigure un trai decent familiilor lor, să am grijă de copiii și nepoții noștri ca de propriul meu copil, pentru că România se construiește cu dragoste față de aproapele tău, cu încredere și respect. Nu mai avem nevoie de un președinte care să ne jignească, un președinte care să ne privească cu dispreț și aroganță, un președinte care să creadă că el este cetățean de rangul unu, iar noi suntem cetățeni de rangul doi.

Oameni buni, trebuie să ne luăm țara înapoi! În România trebuie să fim respectați. În România, românii au dreptul să spună ceea ce își doresc, ceea ce vor și să trăiască fără frica zilei de mâine.

Încă o dată, domnule primar, felicitări și sper ca ceea ce faceți dumneavoastră aici, dragostea pe care o arătați pentru cetățeni să fie un exemplu pentru multe comunități din România și românii să înțeleagă că, indiferent de culoarea politică, contează omul, cel care pune suflet în ceea ce face, omul care-și iubește țara. Și acest lucru l-ați arătat dumneavoastră aici!

Felicitări tuturor și Doamne-ajută! Victorie pe 24!