Mulțumesc, Gabi! Fost premier, că intră în trepidații domnul Orban!

Mă bucur să fiu astăzi în mijlocul dumneavoastră într-un moment de bilanț al activității dumneavoastră, al evoluției societății, un moment de bilanț al investițiilor făcute, un moment de bilanț al cooperării foarte bune pe care ați avut-o în această societate, bineînțeles, toate în interesul bucureștenilor. Eu vreau să vă felicit pentru implicarea dumneavoastră. Știu că sunteți oameni care muncesc foarte mult, sunteți foarte implicați, dați dovadă de multă responsabilitate. Sunteți oamenii care se trezesc la prima oră a dimineții, pentru că știu că la ora 5 deja pornește transportul în comun, și probabil că vă încheiați activitatea printre ultimii. Pentru toate aceste lucruri meritați tot respectul nostru și toată aprecierea celor care vă cunosc munca, celor care circulă cu transportul în comun. Vreau să vă felicit pentru tot ceea ce ați făcut, pentru buna cooperare pe care am văzut-o astăzi între conducere, sindicate, consiliu de administrație și, nu în ultimul rând, Primăria Capitalei.

Vreau să o felicit pe Gabriela Firea pentru abordarea pe care o are în ceea ce privește STB-ul, pentru că numai prin cooperare, numai prin înțelegere și numai prin unitate proiectele comune în interesul cetățenilor pot deveni realitate.

În același timp, vreau să vă asigur că din punctul nostru de vedere, atât în Camera Deputaților, cât și în Senat, așa cum au subliniat colegii mei și sunt convinsă că sunt în asentimentul colegilor deputați din sală, sunt în asentimentul primarilor de sector, vom susține STB-ul în toate demersurile sale. Mai mult decât atât, pentru că vedem că în ultima perioadă apar din ce în ce mai multe știri care creează îngrijorare, vreau să vă asigur că PSD va susține un buget corespunzător pentru STB. Chiar dacă Guvernul actual al României nu va avea o proiecție bugetară corespunzătoare pentru STB, vom veni cu amendamente, astfel încât să susținem un buget corespunzător pentru societate.

Eu vă doresc să vă bucurați de cât mai multe realizări, pentru că în fiecare tramvai, în fiecare autobuz nou este munca dumneavoastră, este un lucru cu care vă puteți mândri. Vreau să îi spun lui Gabi să o țină tot așa și să fie un partener de nădejde pentru dumneavoastră, așa cum vreau să vă asigur că și noi vom fi un partener în toate demersurile pe care le aveți.

Încă o dată, felicitări și cred că meritați tot respectul și aprecierea bucureștenilor! Mulțumesc!