Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, secretarul general al PSD, Mihai Fifor şi vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, au participat miercuri, 06 noiembrie 2019, la întâlnirea cu reprezentanți ai conducerii și sindicatului STB, în Bucureşti. La eveniment au mai participat vicepreşedintele PSD, Doina Pană, primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, deputatul Beatrice Tudor, senatorul Robert Cazanciuc, deputatul Aida Cruceru, liderul sectorului 2, Rodica Nassar, primarul sectorului 5, Daniel Florea, şi fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea.

Viorica Dăncilă a declarat că atât în Camera Deputaților, cât și în Senat, vor susține STB-ul în toate demersurile sale.
„În același timp, vreau să vă asigur că din punctul nostru de vedere, atât în Camera Deputaților, cât și în Senat, așa cum au subliniat colegii mei și sunt convinsă că sunt în asentimentul colegilor deputați din sală, sunt în asentimentul primarilor de sector, vom susține STB-ul în toate demersurile sale. Mai mult decât atât, pentru că vedem că în ultima perioadă apar din ce în ce mai multe știri care creează îngrijorare, vreau să vă asigur că PSD va susține un buget corespunzător pentru STB. Chiar dacă Guvernul actual al României nu va avea o proiecție bugetară corespunzătoare pentru STB, vom veni cu amendamente, astfel încât să susținem un buget corespunzător pentru societate”, a afirmat preşedintele PSD.

image00043
image00009
image00011
image00013
image00040
image00019
image00018
image00021
image00032
image00041

Previous
Next