Pentru noi, sănătatea a reprezentat și reprezintă un domeniu prioritar alături de educație, de aceea anul acesta am alocat cel mai mare buget pentru sănătate. Este adevărat că am făcut o reparație morală prin salarii. Sunt convinsă că personalul medical merita acest lucru și merită acest lucru. Nu am făcut un favor, am făcut un act de dreptate, dar toate acestea a trebuit să le dublăm cu investiții în sănătate, fie că vorbim de aparatură, fie că vorbim de investiții pentru modernizare, investiții care, așa cum ați menționat și dumneavoastră, au ajuns și aici, la Timișoara.

 

Știam că vin la acest institut, de aceea mi-am pus și inima în piept, în semn de respect. Vă felicit pentru tot ceea ce faceți într-un domeniu atât de important. Cred că și dumneavoastră puneți multă inimă în tot ceea ce faceți pentru oameni și vreau să vă mulțumesc în numele meu personal, în numele Guvernului României și, de câte ori va fi nevoie de un sprijin sau de ceva care trebuie făcut, aș vrea să vedeți în Guvernul României, în miniștrii cabinetului partenerii dumneavoastră pentru a desfășura o activitate cât mai bună.

 

Vă mulțumesc și, așa cum a spus domnul președinte, nu vreau să țin un discurs, vreau să avem un dialog și să răspundem întrebărilor sau solicitărilor dumneavoastră.