Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat de desemnare a candidatului pentru alegerile prezidențiale a avut loc sâmbătă, 24 august 2019, la Palatul Parlamentului.

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a susţinut în discursul său că este mai puternică decât cei care nu fac altceva decât să ţipe de pe margine.

„Sunt singurul candidat care îşi asumă guvernarea ţării, care are curajul şi voinţa de a mişca lucrurile pentru români. Sunt mai puternică decât toţi aceşti bărbaţi care nu fac altceva decât să ţipe de pe margine. Eu nu fug şi nu mă tem. O să continuu să lupt în fiecare zi pentru ca fiecărui român să îi fie mai bine aici, în ţara lui. Dragii mei colegi, istoria continuă să se scrie acum sub ochii noştri. Vă chem să strângem rândurile, să stăm aproape şi să luptăm cu toată puterea pe care am arătat că o avem. Vă chem alături de mine în această campanie care ne va decide viitorul. Împreună vom face să se împrăştie toate perdelele de fum pe care adversarii noştri le ridică în lipsă de viziune şi acţiune”, a declarat Viorica Dăncilă, la Congresul extraordinar al PSD, imediat după ce a fost desemnată candidat al partidului la alegerile prezidenţiale.

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, sâmbătă, că este timpul ca partidul să demonstreze că poate să repare greşeli, să reclădească şi să recâştige încrederea românilor şi să dea un preşedinte al tuturor românilor – Viorica Dăncilă.

„Cred că astăzi, mai mult ca oricând, este timpul ca noi toţi, uniţi şi împreună, să demonstrăm că ştim ce facem cu ceea ce face istoria din noi, să demonstrăm că PSD poate să repare greşeli, să demonstrăm că PSD poate să reclădească, să demonstrăm că PSD poate să fie unit şi, mai ales, că PSD poate să recâştige încrederea românilor, pentru că, spre deosebire de aceşti absenţi nepricepuţi ai dreptei care pot face mult rău românilor, PSD are oameni harnici, pricepuţi, adevăraţi români şi în această sală şi, mai ales, peste tot în întreaga Românie”, a afirmat Eugen Teodorovici.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat sâmbătă, că social-democraţii cred într-o Românie unită, nu divizată pe criterii discriminatorii.

„Am crezut şi credem în oameni. Cultivăm unitatea şi empatia faţă de problemele semenilor noştri. Partidul Social Democrat crede într-o Românie unită, nu separată, nu scindată, nu divizată pe criterii discriminatorii, o Românie întreagă, o Românie prosperă. Acesta este, stimaţi colegi, crezul nostru şi pe mai departe”, a afirmat Mihai Fifor.

Congres_PSD_(2)4
Congres_PSD_(3)4
Congres_PSD_(4)4
Congres_PSD_(6)4
Congres_PSD_(7)4
Congres_PSD_(8)4
Congres_PSD_(9)4
Congres_PSD_(10)4
Congres_PSD_(11)4
Congres_PSD_(12)4
Congres_PSD_(13)4
Congres_PSD_(14)4
Congres_PSD_(15)4
Congres_PSD_(16)4
Congres_PSD_(17)4
Congres_PSD_(18)4
Congres_PSD_(19)4
Congres_PSD_(20)4

Previous
Next