Președintele PSD Viorica Dăncilă și secretarul general al PSD Mihai Fifor au făcut miercuri, 23 octombrie 2019, o vizită în județul Suceava. Cei doi s-au întâlnit cu simpatizanții și alegătorii din comunele Hânțești și Zamostea și din municipiile Rădăuți, Fălticeni și Suceava, au vizitat Spitalul Municipal din Rădăuți și au susținut o conferință de presă la sediul PSD din Suceava.

La evenimente au participat și președintele PSD Suceava Ioan Stan, ministrul Agriculturii Petre Daea, secretarul executiv al PSD Maramureș Dragoș Titea, primarul municipiului Rădăuți Nistor Tătar, primarul Municipiului Fălticeni Gheorghe-Cătălin Coman, senatorul PSD Virginel Iordache și deputații PSD Maricela Cobuz, Alexandru Rădulescu și Eugen Bejinariu.

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a declarat miercuri, la Suceava, că este singurul candidat care contează în lupta electorală pentru preşedintele Klaus Iohannis.

„Sunt convinsă că (în turul doi) contracandidatul meu este Klaus Iohannis şi sunt singurul contracandidat care contează în această luptă. Nu vreau să credeţi că acest lucru este o aroganţă, dar toţi ceilalţi au răspuns ordinului dat de Klaus Iohannis pentru demiterea acestui guvern. Deci într-un fel s-au subordonat domnului preşedinte Klaus Iohannis. Şi atunci de ce să credem că intră într-o luptă cu domnul preşedinte dacă au ascultat ordinul, de ceea ce a ordonat domnul preşedinte legat de demiterea acestui guvern?”, a afirmat Viorica Dăncilă, într-o conferinţă de presă susţinută la Suceava.

Suceava (1)
Falticeni_(1)