Președintele PSD Viorica Dăncilă și secretarul general al PSD Mihai Fifor au făcut joi, 24 octombrie 2019, o vizită în județul Maramureș. Cei doi au vizitat amplasamentul şantierului pentru construcţia telegondolei şi pârtiei de schi din Borșa și mai multe întreprinderi din localitate și s-au întâlnit cu simpatizanții și alegătorii din Vișeu de Sus, Sighetu Marmației și Baia Mare.

La evenimente au participat și președintele PSD Maramureș Gabriel Zetea, președintele executiv al PSD Maramureș Gheorghe Șimon, ministrul Agriculturii Petre Daea, ministrul Sănătății Sorina Pintea, secretarul executiv al PSD Maramureș Dragoș Titea, senatorul PSD Liviu Pop, primarul orașului Borșa Ion Sorin Timiș, primarul orașului Vișeu de Sus Vasile Coman, primarul orașului Sighetu Marmației Horia Vasile Scubli și deputatul PSD Călin Matei.

Viorica Dăncilă, candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale, a declarat joi, într-un discurs la Baia Mare, că a fost o mare bucurie să constate în timpul campaniei electorale în judeţul Maramureş că există condiţii pentru ca românii care au revenit în ţară să investească, creând noi locuri de muncă.

„Am vizitat astăzi câteva investiţii ale unor români care au fost plecaţi din ţară şi s-au întors acasă. Pentru mine, ca prim-ministru, a fost o mare bucurie, pentru că am realizat că noi am creat condiţiile ca românii să înceapă să se întoarcă la casa lor. Mi-au spus: ‘doamna prim-ministru, noi nu vrem să plece acest Guvern, pentru că acest Guvern a ţinut şi cu investitorii românii, a ţinut şi cu oamenii, a ţinut cu toată lumea, s-a gândit la toţi’. I-am răspuns că pentru mine, ca prim-ministru, românii sunt toţi familia mea. Şi a trebuit să mă gândesc la fiecare membru al familiei mele iar măsurile să fie măsurile pe care le doresc oamenii. Poate că noi avem convingerea că luăm o măsură bună, dar acea măsură nu este cea aşteptată de oameni. Şi de aceea am considerat că dialogul cu oamenii, dialogul cu primarii este foarte important pentru a lua măsurile pe care le aşteaptă românii”, a spus președintele PSD.

Maramures_(3)
Maramures_(1)