Președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a făcut joi, 24 octombrie 2019, o vizită la Oradea. Însoțit de președintele PSD Bihor Ioan Mang și de fostul europarlamentar Emilian Pavel, Eugen Teodorovici a vizitat compania Valtryp și s-a întâlnit cu primarii și oamenii de afaceri din județ.

Eugen Teodorovici a criticat joi programul de guvernare al liberalilor, afirmând că acesta conţine chestiuni generale, ambigue, cu unele măsuri care au fost deja rezolvate sau demarate de guvern.

„Am văzut astăzi programul de guvernare lansat. E destul de ambiguu, nu prea ai ce să culegi din el ca elemente concrete, numai generalităţi. Nu pot să ştiu exact, au spus că venituri nu taie, dar nu au spus dacă nu cumva le îngheaţă şi atunci probabil că vor mai fi ajustări semnificative pe pensii, salarii, bani de investiţii. Spuneau, la un moment dat, că vor să oprească noul proiect programul guvernamental început de noi pe dezvoltare şi investiţii. Uitându-mă pe programul lor de guvernare sunt foarte multe elemente care s-au şi rezolvat, sunt multe făcute de noi, acte normative, publicate în Monitorul Oficial. Adică sunt aspecte clare. Sunt unele care au trecut de Senat la vot şi cu votul liberalilor, în Comisia de buget-finanţe, cum ar fi split TVA-ul, pe care l-am văzut acolo trecut. De ce sunt trecute la măsuri, nu ştiu”, a declarat președintele executiv al PSD în cadrul unei conferințe de presă susținute la Oradea.

vizita_valtryp_(4) (1)
conferinta4
intalnire_cu_studenti_(1)
intalnire_cu_studenti_(2)
intalnire_cu_studenti_(3)
intalnire_oameni_de_afaceri
intalnire_primari_(1)
intalnire_primari_(2)
vizita_valtryp_(1)
vizita_valtryp_(2)
vizita_valtryp_(3)
vizita_valtryp_(5)

Previous
Next