Președintele PSD Viorica Dăncilă și secretarul general al PSD Mihai Fifor au făcut sâmbătă, 26 octombrie 2019, o vizită în județul Bacău.

Cei doi au vizitat şantierul Şoselei de centură a municipiului Bacău și s-au întâlnit cu simpatizanții din comunele Săuceşti, Bacău, Tamaşi și Dofteana. La evenimente au participat și președintele PSD Bacău Dragoș Benea, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Dragoș Titea și deputatul PSD Lucian Șova.

Viorica Dăncilă a declarat că are încredere că românii vor merge în număr mare la vot şi vor contribui la destinul ţării.

„Îmi doresc ca, după ce am fost prima femeie prim ministru al României, să fiu prima femeie preşedinte al României, un preşedinte care să se comporte ca o mamă pentru români, să aibă grijă de fiecare membru al familiei, să aibă grijă de pensionarii din România ca de proprii părinţi, să aibă grijă de femeile din România, să aibă grijă de familii şi de copii. Avem nevoie de un preşedinte care să îi iubească pe români şi să fie mereu alături de ei, iar dacă preşedintele Iohannis vreau un viitor mai bun pentru această ţară să meargă la vot şi să voteze Viorica Dăncilă”, a afirmat președintele PSD.

 

Bacau_(1)
Bacau_(2)
Bacau_(3)
Bacau_(4)1
Bacau_(5)1
Bacau_(6)1
Bacau_(7)1
Bacau_(15)
Bacau_(17)
Bacau_(16)
Bacau_(8)
Bacau_(9)
Bacau_(18)
Bacau_(10)
Bacau_(11)
Bacau_(12)
Bacau_(14)
Bacau_(19)
Bacau_(20)
Bacau_(21)
Bacau_(22)

Previous
Next