Premierul Viorica Dăncilă, președintele PSD, și ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD, au participat joi, 26 septembrie 2019, la întâlnirea Conducerii Internaționalei Socialiste la New York, la sediul Națiunilor Unite. 

„A fost o întâlnire extrem de plăcută și productivă, în cadrul căreia am reafirmat dorința Partidului Social Democrat de consolidare a cooperării politice pentru a contribui la o nouă dinamică a relațiilor cu partenerii noștri. Apelăm la toate forțele politice și suntem alături de socialiștii și social-democrații din întreaga lume pentru a promova coeziunea social-economică, condiții mai bune pentru o muncă decentă, tratament egal între bărbați și femei și, nu în ultimul rând, pentru a construi politici de limitare a impactului schimbărilor climatice pentru generațiile viitoare.” a scris Viorica Dăncilă pe Facebook după întâlnire.

Eugen Teodorovici consideră că Spania este un partener important al României în construcția europeană, iar Pedro Sanchez, premierul Spaniei, este un lider veritabil cu care împărtășim valori comune.

„Îi urez mult succes domnului Sanchez la alegerile parlamentare din Spania de anul acesta, din data de 10 noiembrie, exact în ziua în care și PSD va câștiga o primă bătălie a alegerilor prezidențiale, prin candidatul său, doamna Viorica Dăncilă.” a scris Eugen Teodorovici pe Facebook după întâlnirea cu premierul Spaniei.

Internationala_Socialista_(5)
Internationala_Socialista_(2)
Internationala_Socialista_(1)
Internationala_Socialista_(4)
Internationala_Socialista_(3)

Previous
Next