Președintele PSD Viorica Dăncilă și președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici, însoțiți de primarul Sectorului 5 Daniel Florea, au făcut duminică, 27 octombrie 2019, o vizită în Sectorul 5. Cei trei au vizitat o baie publică, o spălătorie socială, un centru comunitar pentru copiii din medii defavorizate și au participat la Festivalul Tradițiilor de Sf. Dimitrie Basarabov din parcul Ferentari.

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a declarat că pe perioada guvernării PSD au fost luate măsuri foarte bune pentru populaţie, inclusiv pentru populaţia romă.

„Cât am fost europarlamentar am susţinut rapoarte pentru populaţia romă pentru a-i putea integra în societate şi pentru a-i ajuta. Într-un an şi nouă luni am făcut lucruri foarte bune, dar gândiţi-vă că au venit multe de rezolvat, asta nu înseamnă că noi acum spunem că nu suntem implicaţi. Este adevărat, mai sunt multe de făcut, dar suntem, cred, singurul Guvern care a venit cu lucruri bune şi lucruri de care oamenii aveau nevoie”, a spus președintele PSD.

Sector_5_(6)
Sector_5_(4) - Copy
Sector_5_(5) - Copy
Sector_5_(5) (1) - Copy
Sector_5_(5)
Sector_5_(6) - Copy
Sector_5_(7) - Copy
Sector_5_(8) - Copy
Sector_5_(9) - Copy
Sector_5_(10) - Copy
Sector_5_(11) - Copy
Sector_5_(12) - Copy
Sector_5_(13) - Copy

Previous
Next