Viorica Dăncilă, președintele PSD, Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD și Mihai Fifor, secretarul general al PSD, au participat vineri, 4 iulie 2019, la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al Organizaţiei PSD Brăila. 

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a anunţat vineri că pe lista candidaţilor la alegerile prezidenţiale de anul viitor sunt mai multe nume din partid, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, dar şi un candidat independent.

„Pe această listă este şi domnul Teodorovici şi Mihai Fifor, pe această listă sunt toţi colegii care şi-au exprimat dorinţa de a candida, inclusiv Şerban Nicolae, inclusiv doamna Ecaterina Andronescu. Toţi colegii care au venit şi au spus: ‘Vrem să candidăm pentru alegerile prezidenţiale’ i-am pus în acest sondaj, pentru că mi se pare corect să le dau şansă tuturor colegilor care vor acest lucru. Deci nu am omis pe nimeni din aceste liste dintre cei care au venit şi au spus că vor să candideze. Pe lângă această listă, am făcut şi o listă cu liderii formaţiunilor politice, pentru că e normal să facem această măsurătoare”, a declarat Viorica Dăncilă.

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat că proiectul privind construcţia podului peste Dunăre, de la Brăila, „va fi în grafic, fără niciun fel de întârziere”.

„O să discutăm luni şi la CNAIR pentru a declanşa procedurile care au mai rămas, fie pentru partea de exproprieri, fie pentru partea de păduri care a mai rămas. De la Bucureşti se monitorizează, pentru că, repet, este un proiect foarte important, eu sunt şi senator de Tulcea, lucrăm foarte bine împreună, şi, repet, acest proiect va fi în grafic fără niciun fel de întârziere”, a declarat Eugen Teodorovici.

Braila_(5) (1)
Braila_(1)
Braila_(2)
Braila_(3)
Braila_(4)
Braila_(6)
Braila_(10)

Previous
Next