Viorica Dăncilă, președintele PSD, Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD și Mihai Fifor, secretarul general al PSD, au participat vineri, 4 iulie 2019, la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al Organizaţiei PSD Galați.

Preşedintele Partidului Social Democrat, premierul Viorica Dăncilă, a declarat vineri, la Galaţi, că reluarea dialogului cu cetăţenii devine o prioritate pentru noua conducere a PSD, care are în vedere deplasarea în toate judeţele ţării.

„Contactul cu cetăţenii nu a fost cel care trebuia şi poate acest lucru a făcut ca cetăţenii, mulţi dintre ei care nu au votat cu nimeni, dar nu s-au mai prezentat la vot, din electoratul nostru, să creadă că părerea lor nu contează, că efectiv nu suntem deschişi dialogului. De aceea, şi deplasarea noastră în toate judeţele ţării, reluarea dialogului cu cetăţenii devine pentru noi o prioritate”, a precizat Viorica Dăncilă.

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Galaţi, că niciun program naţional de investiţii care a fost aprobat nu va fi oprit de la finanţare în acest an.

„Nu se va întâmpla nimic rău. Toate finanţările vor merge mai departe. Nimic din ceea ce s-a aprobat deja, este o prevedere, este o aprobare, nu se opreşte la finanţare. Toate, că sunt investiţii, că sunt veniturile populaţiei, se continuă”, a afirmat Eugen Teodorovici.

galati_(34) (1)
galati_(1)
galati_(2)
galati_(7)
galati_(13)
galati_(16)
galati_(20)
galati_(30)
galati_(43)
galati_(47)
galati_(49)

Previous
Next