Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu și secretarul general interimar Paul Stănescu au participat joi, 16 ianuarie 2020, la Conferința Extraordinară de alegeri a Organizației PSD Olt. La eveniment au mai participat preşedintele PSD Olt Marius Oprescu, preşedintele PSD Mehedinţi Aladin Georgescu, primarul municipiului Emil Moţ, secretarul general al PSD Olt Virgil Delureanu, şi Sorin Grindeanu.

Marcel Ciolacu a declarat că PSD va depune moţiune de cenzură împreună cu UDMR şi această moţiune va trece.

„Împreună cu colegii mei din Parlament, o să depunem o moțiune de cenzură împreună cu primii parteneri de la UDMR și vă spun că va trece această moțiune de cenzură. Nu avem alt obiectiv decât să treacă această moțiune de cenzură. Sunt ferm convins că din acest moment o să înceapă speculațiile că vom intra în anticipate. Nu, oameni buni, nu vom intra în anticipate, vom demonstra că avem capacitatea de a crea o nouă majoritate parlamentară. O singură condiție avem: să nu ne cereți să promovăm un membru de partid pentru funcția de prim-ministru. Vom căuta ca propunerea de prim-ministru pe care o vom avea împreună cu aliații noștri în acest demers să fie alta decât un membru de partid din interiorul PSD”, a spus Marcel Ciolacu.

Paul Stănescu a sfătuit noua conducere a organizaţiei PSD Olt să respecte cetăţenii.

„Ca să fii respectat, trebuie să respecți. Să respectăm cetățenii din județul nostru. E cel mai important lucru pentru noi toți ca oameni politici și nu numai”, a declarat Paul Stănescu.

image00037
image00004
image00008
image00024
image00018
image00020
image00025
image00022
image00039
image00010

Previous
Next