ÎntrebareCu ce gând ați votat astăzi?

Viorica Dăncilă: Am votat pentru o Românie care să meargă înainte, nu înapoi, spre vremuri în care nu aveam drepturi, nu aveam libertăți, pentru că toată puterea era în mâinile unui singur om. Am votat pentru un mandat la Cotroceni în care să vedem mai multă implicare, mai multă muncă, mai mult respect și devotament pentru poporul român și pentru interesele noastre naționale. Am votat cu inima și din inimă pentru români și România.

 

ÎntrebareCa data trecută, sunteți foarte matinală!

Viorica Dăncilă: Cine se scoală de dimineață, ajunge departe, nu?

 

ÎntrebareSperați că veți câștiga?

Viorica Dăncilă: Nu eu hotărăsc, românii hotărăsc, dar eu am încredere în români.

 

ÎntrebareUnde veți aștepta rezultatele?

Viorica Dăncilă: La sediul de partid.

 

ÎntrebareCât de important este votul de astăzi?

Viorica Dăncilă: Foarte important, pentru că votul de astăzi poate creiona un alt viitor pentru România, poate că în deciziile celui care va fi ales astăzi o să vedem multe dintre aspirațiile poporului român.

 

ÎntrebareRomânii din diaspora s-au mobilizat și de această dată mai bine decât data trecută. Care este semnalul pe care îl dau?

Viorica Dăncilă: De aceea am și stabilit cele trei zile de vot și votul prin corespondență, pentru ca românii din diaspora să poată vota într-un număr cât mai mare. Este foarte bine că au votat.

 

ÎntrebareCa data trecută, ați ales ca doamna Olguța Vasilescu să fie alături de dumneavoastră, dar și soțul!

Viorica Dăncilă: Da, ca data trecută, am venit cu soțul, sunt alături de familie. Olguța Vasilescu este șeful meu de campanie.

 

ÎntrebareÎn cazul unui eșec, vă veți da demisia?

Viorica Dăncilă: Nu luăm în calcul eșecul, noi mergem spre câștig!

Mulțumesc mult!