La recomandarea conducerii PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT, ORGANIZAȚIA PENSIONARILOR SOCIAL-DEMOCRAȚI organizează la fiecare sfârșit de săptămână VIDEOCONFERINȚA cu participarea organizațiilor județene ale pensionarilor.

ineri, 10 iulie 2020, a avut loc videoconferința cu organizațiile județene CĂLĂRAȘI, SUCEAVA și TULCEA.

La VIDEOCONFERINȚĂ au participat Dl.BUDĂI MARIUS – Deputat,fost Ministru al Muncii, Dl.POPA ION – Președinte al OPSD, VOCILAȘ HARALAMBIE – Secretar Executiv al OPSD, CHIOVEANU DRAGOȘ – Secretar OPSD.

La CĂLĂRAȘI au fost prezenți: PAȚURCĂ ROXANA – Senator,Președinte Executiv al Organizației PSD Călărași, VRĂJITORU SORIN – Deputat, SAMOILĂ ION – Secretar Executiv al Organizației PSD Călărași, CĂLIN DUMITRU – Președinte al OPSD Călărași și 22 președinți ai OPSD municipale, orășenești și comunale.

La SUCEAVA au fost prezenți: STAN IOAN – Președinte al Organizației PSD Suceava, ȘOLOGON CRISTIAN – Secretar Executiv al Organizației PSD Suceava, NIȚĂ ILIE – Senator, RĂDULESCU ALEXANDRU – Deputat, GAFENCU MISU – Președinte al OPSD Suceava și 25 președinți ai OPSD municipale, orășenești și comunale.

La TULCEA au fost prezenți: TEODORESCU HORIA – Președinte al Organizației PSD Tulcea, MERGEANI DUMITRU – Președinte Executiv al Organizației PSD Tulcea, VIZAUER LAVINIA – Secretar Executiv al Organizației PSD, LUCA ANDALUZIA – Candidat la Primăria Tulcea, MARIN CEZAR – Președinte al OPSD Tulcea și 20 președinți ai OPSD municipale, orășenești și comunale.

Participanții, în intervențiile lor, au pus numeroase întrbări atât pentru Dl.Budăi Marius – Deputat,fost Ministru al Muncii cât și pentru Conducerea Centrală a OPSD.

Dl.MARIUS BUDĂI a răspuns întrebărilor formulate de participanți, a clarificat aspecte legate de PROGRAMUL PSD privind relansarea economico-socială a țării, preocuparea pentru creșterea veniturilor populației, aplicarea legii pensiilor, alte facilități pentru pensionari.

Dl.POPA ION s-a referit la acțiunea de strângere a semnăturilor de la populație pentru a protesta față de Guvernul României, care nu dorește să aplice Legea 127/2019 de mărire a punctului de pensie cu 40% începând cu 1 septembrie 2020. Acest moment să fie bine folosit pentru a discuta cu cetățenii și a le aduce la cunoștință Programul Politic al Partidului și oferta electorală pentru alegerile locale și generale. În acest sens, se vor distribui pliantele realizate și tipărite la nivel central.

Obiectivul important asupra căruia a insistat se referă la prezența activă a OPSD la pregătirea și desfășurarea campaniei electorale pentru alegerile locale de la 27 septembrie 2020. Pentru aceasta Organizațiile Pensionarilor șă-și definitiveze echipele de militanți care să desfășoare munca “de la om la om”, să propună pe cei mai activi membrii în Echipele Tehnice de Campanie și în special membrii în Birourile Electorale ale Secțiilor de Votare.

Popa Ion,

Președinte OPSD