Astăzi, în ședința Consiliului Local Sector 1 este readus proiectul „Rabla pentru lifturi”, o inițiativă bună a fostei administrații PSD, făcută prost de către administrația USR. Incapabilă să gestioneze o licitatie publică de o asemenea anvergură, Armand vrea să arunce întreaga responsabilitate asociațiilor de proprietari: acestea ar trebui să achizitioneze direct și fără licitație lifturile necesare.  Sute de lifturi, sute de milioane de lei, fără proceduri, fără standarde, fără licitație – o ilegalitate care va transforma proiectul într-un eșec administrativ și într-un mare dosar penal.

Consilierii locali ai Partidului Social Democrat solicită refacerea pe baze legale a proiectului pentru ca el să poată fi implementat fără probleme și pentru a răspunde nevoilor cetățenilor.

„Pentru Clotilde Armand, deja urmărită penal, nu e o noutate, dar pentru sute de asociații de proprietari ar fi un dezastru. Partidul Social Democrat susține inlocuirea lifturilor vechi, dar fără a încălca legea”, a declarat Petre Florin Manole, președintele PSD Sector 1.

                                                                                                Florin Manole,

                                                                                    Președinte PSD Sector 1