Aflat în vizită de lucru în baia Mare, județul Maramureș, Marcel Ciolacu, premierul României, a subliniat importanța promovării consumului de produse locale, nu doar pentru că acestea sunt mult mai sănătoase decât cele importate, dar și pentru că astfel îi putem susține pe producătorii români.

„Produsele românești sunt mult mai sănătoase decât cele de afară și este esențial să promovăm consumul local”, a declarat Marcel Ciolacu în discursul său, evidențiind calitatea și prospețimea produselor obținute local, cum ar fi laptele, carnea și altele provenite din fermele românești.

În acest context, premierul a vorbit despre succesul afacerii unui producător local, care reprezintă un produs românesc autentic, rezultat al muncii susținute și al implicării de-a lungul a 31 de ani. Ciolacu a subliniat angajamentul său de a sprijini mediul de afaceri local, menținând stabilitatea și evitând creșterea taxelor.

„Eu m-am obligat cu cel mai mare ajutor pe care pot să-l dau ca și prim-ministru să nu-i încurc și să nu măresc taxele”, a adăugat premierul.

În încheiere, Marcel Ciolacu i-a încurajat pe români să sprijine producătorii autohtoni, să cumpere produse locale și să contribuie la susținerea economiei naționale.