Viorica Dăncilă, președintele PSD, și Mihai Fifor, secretarul general al PSD, au vizitat duminică, 20 octombrie 2019, mai multe obiective de investiții și s-au întâlnit cu simpatizanții din București. Viorica Dăncilă și Mihai Fifor au fost însoțiți de Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, Daniel Florea, primarul Sectorului 5, Beatrice Tudor, deputat PSD, Doina Pană, deputat PSD, Ecaterina Andronescu, senator PSD, Claudia Țapardel, fost europarlamentar PSD, Cătălin Rădulescu, deputat PSD, și Alexandru Petrescu, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Liderii PSD au vizitat Serele Expoziţionale din Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6, căminul pentru persoane vârstnice “Nicolae Cajal” din Sectorul 3 și Complexul Multifuncţional de sănătate Caraiman din Sectorul 1.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a declarat că trebuie acordat tot respectul seniorilor, pentru că au construit ceea ce are România în prezent.

„Pentru noi, seniorii sunt importanţi, trebuie să le acordăm tot respectul nostru, pentru că au construit ceea ce are România astăzi, iar noi avem datoria să mergem mai departe. Sunt onorată să fac cunoştinţă astăzi cu oameni care în decursul carierei au demonstrat că pot face lucruri bune, au făcut lucruri foarte multe pentru această ţară şi cred eu că le datorăm foarte multe şi cred că respectul pe care-l acordăm seniorilor noştri, modul în care ne raportăm la munca pe care au desfăşurat-o arată cât de implicaţi suntem şi faptul că nimic nu se poate construi fără respectul cuvenit celor care au realizat înainte ceea ce avem astăzi. Să sperăm că acceaşi grijă pentru seniori va fi acordată şi de acum încolo, oricum în sufletul nostru vor avea întotdeauna căldura pe care o merită, respectul pe care-l merită şi, indiferent de poziţia pe care o vom ocupa în statul român, de fiecare dată, vom fi luptători neobosiţi pentru drepturile părinţilor şi bunicilor noştri”, a spus Viorica Dăncilă.

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a declarat că PSD demonstrează prin fapte că sănătatea este o prioritate.

„Demonstrăm prin fapte că sănătatea este o prioritate și, așa cum Guvernul a majorat substanțial salariile medicilor și asistenților, așa și noi, ca autorități locale, investim în sănătate. Alături de toate investițiile Ministerului Sănătății în Municipiul București, sunt extrem de importante și cele realizate din bugetul local, fie prin Primăria Capitalei, fie prin cele șase primării de sector. Aceste lucruri sunt evidențiate de către cetățeni, se realizează destule sondaje în capitală și atunci când bucureștenii sunt întrebați despre calitatea serviciilor medicale, cei mai mulți afirmă că a crescut și că pot să se declare mulțumiți.” a precizat Gabriela Firea.

Bucuresti21-10_(1)
Bucuresti21-10_(2)