Președintele PSD Viorica Dăncilă și secretarul general al PSD Mihai Fifor au făcut marţi, 29 octombrie 2019, o vizită în județul Cluj.

Cei doi au vizitat Primăria Dej, Piaţa Agroalimentară din Dej, Spitalul Municipal Dej, fabrica de hârtie Pehart Tec Grup SA şi s-au întâlnit cu fermierii din comuna Sănduleşti şi simpatizanţii din Cluj-Napoca. La evenimente au participat și președintele PSD Cluj Liviu Alexa, președintele executiv al PSD Cluj Adrian Mlădinoiu, ministrul Agriculturii Petre Daea şi președintele Consiliului Judeţean Bistrița Radu Moldovan.

Viorica Dăncilă a declarat că România este într-un moment de cumpănă, iar în momentele grele românii au fost uniți, dincolo de partide politice.

“România este într-un moment de cumpănă, iar în momentele grele românii au fost uniți, dincolo de partide politice, de dorința noastră ca social-democrația să învingă, acum se dă bătălia românilor pentru România, pentru propria noastră țară, pentru un președinte care să îi iubească pe români, care să îi reprezinte cu demnitate în afara granițelor țării, care să nu meargă ca să ia „to do list”-ul pe care să-l aplice în România, un președinte care să nu meargă în Parlamentul European și să dea socoteală, ci să ceară lucruri bune pentru români, pentru că a fi patriot și a-ți iubi țara nu înseamnă că nu ești proeuropean, înseamnă că ești mai respectat de ceilalți, înseamnă că vrei să faci lucruri bune pentru cei care te-au girat cu votul lor și ți-au oferit încredere”, a afirmat președintele PSD.

25 (1)