Viorica Dăncilă, președintele PSD, și Mihai Fifor, secretarul general al PSD, au efectuat marți, 22 octombrie 2019, o vizită în județul Botoșani. Cei doi lideri PSD s-au întâlnit cu simpatizanții și primarii PSD din zona orașelor Botoșani, Dorohoi, Dărăbani și Săveni și au vizitat Spitalul Județean Mavromati din Botoșani, depozitul de cereale din comuna Concești și Liceul Dr. Mihai Ciucă din Săveni. La evenimente au participat și președintele PSD Botoșani Doina Federovici, ministrul Sănătății Sorina Pintea, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale Marius Budăi, primarul orașului Săveni Relu Tîrzioru, ministrul Agriculturii Petre Daea, secretarul executiv al PSD Maramureș Dragoș Titea, primarul Municipiului Dorohoi Dorin Alexandrescu și deputații PSD Tamara Ciofu și Costel Lupașcu.

Viorica Dăncilă, candidata PSD la alegerile prezidenţiale a afirmat că președintele Klaus Iohannis este un „preşedinte zero” pentru români şi pentru România.

„Am avut multe obstacole, obstacole din partea celui care trebuia să fie alături de români şi să ajute Guvernul României, cel care trebuia să fie mediator, să aducă la masa dialogului Guvernul României, Parlamentul României, cel care trebuia să fie preşedintele tuturor românilor, cel care trebuia să îi reprezinte pe toţi românii, dar nu a fost aşa. Avem un preşedinte care a preferat un guvern zero şi nu este de mirare. Şi el este preşedintele zero. Zero pentru români şi zero pentru România, un preşedinte care a împărţit ţara în ‘oamenii mei’ şi ‘ceilalţi români’, în ‘guvernul meu’ şi ‘ceilalţi români’. Acum vrea ‘Parlamentul meu’ şi ceilalţi nu contează”, a declarat Viorica Dăncilă la Săveni.

Botosani_(7) (1)
Botosani
Botosani_(1)
Botosani_(2)
Botosani_(3)
Botosani_(4)
Botosani_(5)
Botosani_(6)
Botosani_(8)
Botosani_(9)
Botosani_(10)
Botosani_(11)

Previous
Next