Președintele PSD Viorica Dăncilă și secretarul general al PSD Mihai Fifor au făcut vineri, 02 noiembrie 2019, o vizită în județul Arad.

Cei doi au vizitat au vizitat orașul Pâncota, comuna Păuliș și Catedrala Ortodoxă și au participat la inaugurarea stației de pompare de la Păuliș. De asemenea, s-au întâlnit cu oameni de afaceri din județul Arad și cu simpatizanții PSD din județul Arad. La evenimente au participat şi președintele PSD Arad, Dorel Caprar, ministrul Agriculturii, Petre Daea, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Radu Oprea, secretarul de stat, Petre Aldea, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, deputatul, Matei Suciu, deputatul Florin Tripa, secretarul de stat Dragoș Titea, și consilierul județean Cristian Moț.

Viorica Dăncilă a declarat că „am preluat guvernarea cu o datorie de 37,4% din PIB și avem o datorie de 35% din PIB”.

„Am preluat guvernarea cu o datorie de 37,4% din PIB și avem o datorie de 35% din PIB. Să nu uităm că Tratatul de la Maastricht presupune că putem merge până la o datorie de 60% din PIB, dar noi ne-am gândit că nu este bine ca copiii și nepoții noștri să plătească datoriile pe care le face un guvern și de aceea am încercat să avem și creștere economică, să nu îndatorăm țara și în același timp să ne încadrăm și în țintele de deficit, pentru că, după cum ați văzut, ultimul raport Eurostat arată că deficitul pe anul trecut a fost de 2,96%”, a afirmat președintele PSD.