Viorica Dăncilă, președintele PSD și prim-ministrul României, alături de Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD și ministrul Finanțelor Publice, au participat marţi, 13 august 2019, la Conferinţa de alegeri a PSD Dolj.

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a declarat că are mare încredere în membrii de partid şi crede că „toți vor fi foarte implicați atât în alegerile prezidențiale, cât și în celelalte două rânduri de alegeri”.

„Am mare încredere în colegii mei, în colegele mele, în membrii de partid. Eu cred că toți vor fi foarte implicați atât în alegerile prezidențiale, cât și în celelalte două rânduri de alegeri. Cred acest lucru pentru că fiecare dintre ei vrea să contribuie la dezvoltarea comunității lui, să-și ducă proiectele mai departe. Fiecare cetățean înțelege că acest lucru este posibil numai dacă PSD este la guvernare și câștigă aceste alegeri. O să spuneți, „Bine, bine, de ce credeți acest lucru?” Raționamentul este foarte simplu: noi am adus PNDL 1 și 2 și nu este comunitate în România care să nu fi beneficiat de aceste proiecte, indiferent de culoarea politică. Toți au criticat creșterile de salarii și de pensii și PNDL, dar nimeni nu a venit cu nimic în loc și chiar dacă unii cred că îi pot păcăli pe oameni, eu iubesc oamenii și am încredere în ei. Cred că vor ști să facă diferența între bine și rău, între declarații și lucruri concrete. Cred foarte mult în fiecare președinte de organizație, în membrii PSD și cred că românii, de data aceasta, nu se vor mai lăsa înșelați nici de dezinformările de pe Facebook, din mediul online, nici de anumite acuzații, de anumite critici, pentru că atunci când critici trebuie să vii cu un proiect în loc ca să ai credibilitate, dar atunci când doar critici și nu vii cu nimic în loc, această abordare nu este una care să fie considerată câștigătoare”, a precizat Viorica Dăncilă, marţi, într-o conferinţă de presă la finalul conferinţei de alegeri a Organizaţiei Judeţene Dolj a PSD.

dolj 1
dolj 2