Președintele PSD Viorica Dăncilă și președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici au făcut joi, 7 noiembrie 2019, o vizită în județul Teleorman. Cei doi au fost însoțiți de Adrian Gâdea, președintele PSD Teleorman, Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria, Dănuț Cristescu, președintele Consiliului Județean Teleorman, și Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii. Aceștia au vizitat Spitalul Județean de Urgență și zona centrală a municipiului Alexandria și au participat la un miting electoral.

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, i-a acuzat pe preşedintele Iohannis şi pe liberali că au reuşit să dea jos guvernul său numai pentru a aduce în loc îngrijorare, nesiguranţa zilei de mâine şi multe ameninţări.

„Au reuşit să dea jos guvernul. Ce au făcut pe urmă? Cu ce a venit candidatul Iohannis? A adus în rândul oamenilor îngrijorare, nesiguranţa zilei de mâine, multe ameninţări, un program de guvernare antiromânesc, un program de guvernare care condamnă din nou la sărăcie, un program de guvernare care se adresează doar lor, pentru că nu se pliază pe realitatea din România şi pe ceea ce vor oamenii”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Alexandria (28)
Alexandria (27)