Viorica Dăncilă, președintele PSD și prim-ministrul României, alături de Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD și ministrul Finanțelor Publice, și Mihai Fifor, secretarul general al PSD au participat sâmbătă, 21 septembrie 2019, la Conferinţa de alegeri a PSD Alba. Deputatul Ioan Dîrzu a fost reales sâmbătă, ca preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Alba în cadrul conferinţei judeţene.

„Astăzi am avut conferinţă de alegeri în organizaţia PSD Alba, o conferinţă în care s-a făcut bilanţul tuturor activităţilor desfăşurate de organizaţia PSD Alba şi, în acelaşi timp, s-a creionat programul de activitate pentru perioada următoare. Ca primă prioritate o avem pe aceea a câştigării alegerilor prezidenţiale şi, bineînţeles, alegerile locale şi alegerile parlamentare de anul viitor. A fost reales domnul preşedinte Dîrzu Ioan şi echipa care va conduce organizaţia în perioada următoare, o echipă unită, o echipă cu experienţă, o echipă care şi-a propus şi am convingerea că va reuşi să obţină un rezultat foarte bun la Alba” a precizat în cadrul unei conferinţe de presă, Viorica Dăncilă.

Alba_(1)
Alba_(2)