Viorica Dăncilă, președintele PSD și prim-ministrul României, alături de Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD și ministrul Finanțelor Publice, și Mihai Fifor, secretarul general al PSD au participat vineri, 26 iulie 2019, la Comitetul Executiv Județean extins al PSD Vaslui.

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a declarat că România vizează un portofoliu de comisar european legat de Transporturi, Energie sau Mediu şi că autorităţile de la Bucureşti vor transmite două propuneri – o femeie şi un bărbat, în spiritul egalităţii de şanse promovat de UE, adăugând că a discutat şi cu preşedintele Iohannis acest subiect.

„Nu am lansat niciun nume, ce a apărut în spaţiul public este bazat pe un fundament real, nu că nu aş aprecia-o pe doamna Luminiţa Odobescu, o apreciez foarte mult, este un om foarte capabil şi foarte implicat, dar nu am discutat despre nicio persoană. Am avut o discuţie despre unul din portofoliile pe care România ar dori să le ocupe, noi am spus că ne dorim un portofoliu legat de Transporturi, Energie, Mediu. Este foarte important şi portofoliul, dincolo de persoană, care trebuie să fie o persoană foarte, foarte bine pregătită şi care, efectiv, să lupte pentru România din postura de comisar european. Ştim că, la nivel european, principala armă este negocierea, deci să ştie să negocieze foarte bine. Nu am făcut o discuţie legată de persoane”, a afirmat Viorica Dăncilă, vineri, într-o conferinţă de presă la finalul Comitetului Executiv Judeţean al PSD Vaslui.

Vaslui_(1)
Vaslui_(2)
Vaslui_(3)
Vaslui_(4)
Vaslui_(5)
Vaslui_(6)
Vaslui_(7)
Vaslui_(8)
Vaslui_(9)
Vaslui_(10)

Previous
Next