Viorica Dăncilă, președintele PSD și prim-ministrul României, Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD și ministrul Finanțelor și Mihai Fifor, secretarul general al PSD, au participat sâmbătă, 13 iulie 2019, la Comitetul Executiv al PSD Ialomița. Președintele PSD Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă la Slobozia că „prezidenţiabilul PSD” va intra cu certitudine în turul al doilea, având în vedere puterea partidului.

„Cu siguranţă prezidenţiabilul PSD va intra în turul doi al alegerilor şi noi sperăm să şi câştigăm. Sondajele au dat, dacă vă amintiţi, în 2014, candidatul Klaus Iohannis cu 20% şi a câştigat alegerile prezidenţiale. Pe ce mă bazez? Pe puterea acestui partid. Şi mă bazez pe opinia oamenilor, pentru că eu cred că acest partid este un partid foarte bine structurat, foarte bine organizat, un partid care nu a luat niciodată decizii împotriva oamenilor, dimpotrivă. Eu cred că PSD s-a unit, îşi va uni forţele şi rezultatele de la prezidenţiale vor dovedi acest lucru. Obiectivul nostru este câştigarea alegerilor prezidenţiale”, a spus Viorica Dăncilă.

conferinta1
ialomita_(1)