Viorica Dăncilă, președintele PSD și prim-ministrul României, Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD și ministrul Finanțelor și Mihai Fifor, secretarul general al PSD, au participat sâmbătă, 13 iulie 2019, la Comitetul Executiv al PSD Călărași.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă că persoana care se va poziţiona bine în sondajele de opinie, dar va avea şi susţinerea partidului, va candida la alegerile prezidenţiale.

„Candidatul care se va poziţiona bine în sondaje, dar care va avea şi susţinerea partidului, va fi cel care va merge în cursa pentru prezidenţiale. Într-un partid nu faci întotdeauna ceea ce îşi doreşti şi dacă într-adevăr ţii la acel partid şi este important rezultatul, faci ceea ce îşi cere partidul la un moment dat. După cum ştiţi, nu mi-am dorit foarte mult nici să fiu premierul României, dar atunci când partidul a spus că este nevoie să merg pe acest drum, am mers pe acest drum. A fost pentru mine o oportunitate şi o încredere acordată de colegi, de preşedintele partidului, de toţi ceilalţi, a reprezentat şi o mare responsabilitate”, a declarat Viorica Dăncilă, în cadrul conferinței de presă susținute după eveniment.

conferinta (1)
calarasi_(1)