Președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, și senatorul Paul Stănescu, secretarul general al PSD, au participat joi, 3 noiembrie 2022, la conferința județeană de alegeri a PSD Dâmbovița. Președintele CJ Dâmbovița Corneliu Ștefan a fost reales în funcția de președinte al PSD Dâmbovița.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat joi, la Târgovişte, că PSD e singurul partid din România capabil să gestioneze crizele suprapuse existente la acest moment.

„Avem crize suprapuse. Niciodată nu s-a întâmplat acest lucru. Dacă deschizi televizorul, toată lumea vorbeşte de aceste crize. Eu vă spun, în schimb, că PSD va trece România cu bine de aceste crize. Eu vă spun că PSD e singurul partid din România capabil să gestioneze aceste crize suprapuse. Să nu credeţi, în schimb, că atunci când vom trece de aceste crize, toată lumea ne va aplauda sau întâmpina cu flori. Nu. În schimb, toată lumea şi toţi românii ne vor respecta şi cred că acest lucru e cel mai important”, a afirmat Marcel Ciolacu, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri.