Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu şi primarul sectorului 4 Daniel Băluţă au participat miercuri, 01 iulie 2020, la inaugurarea complexului agro-alimentar Progresul, care a devenit „una dintre cele mai moderne zone agro-alimentare din Bucureşti”.

Marcel Ciolacu a afirmat că “în administrație, cel mai important e să reușești să creezi conexiunea între autoritățile locale și cetățeni, să creezi prin servicii o mai bună colaborare cu cetățenii și să le oferi un nivel de trai mai ridicat”.

„În administrație, cel mai important e să reușești să creezi conexiunea între autoritățile locale și cetățeni, să creezi prin servicii o mai bună colaborare cu cetățenii și să le oferi un nivel de trai mai ridicat. Este esența filozofiei administrației. Și eu am fost viceprimar al Municipiului Buzău, oraș cu care mă mândresc și sper să mă mândresc în continuare, dar ceea ce au realizat Daniel Băluță și ceilalți primari de sectoare și doamna Firea este de invidiat și face diferența între cei care critică sau înjură și cei care chiar reușesc să pună cetățenii pe primul loc”, a spus Marcel Ciolacu.

Primarul sectorului 4 Daniel Băluţă a declarat că “este o investiţie care s-a realizat într-un timp record şi avem ceea ce este necesar unui comerţ civilizat şi tot ceea ce este necesar unor oameni care trăiesc într-o Capitală europeană”.

„Este o investiţie care s-a realizat într-un timp record, undeva la 8 luni de zile a durat să realizăm această piaţă despre care pot să spun că este cea mai frumoasă din România astăzi, (…) avem ceea ce este necesar unui comerţ civilizat şi tot ceea ce este necesar unor oameni care trăiesc într-o Capitală europeană. Discutăm despre siguranţă, este o piaţă autorizată ISU, avem o parcare amenajată de 200 de locuri, avem sistem de climatizare, avem o compartimentare extrem de eficientă, care ne ajută să dăm acestei pieţe nu doar o componentă economică, pentru că trebuie să subliniem că este un punct de atracţie inclusiv pentru toţi producătorii din zonele limitrofe Bucureştiului, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, dar are şi o funcţie socială”, a spus Daniel Băluţă.