Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri, 20 octombrie 2021, că a făcut un apel către toţi colegii de partid care nu s-au vaccinat anti-COVID cu a treia doză ca după votul din Parlament pentru guvernul propus de Dacian Cioloş să meargă cu toţii şi să se imunizeze.

„Cred că toată lumea trebuie să respecte legea. Mai mult, am făcut un apel către toţi colegii mei care nu au făcut doza a treia de vaccin ca după acest vot să mergem la Romexpo, ca orice cetăţean, să facem acest vaccin”, a spus Marcel Ciolacu la Palatul Parlamentului.

Acesta a adăugat că toţi parlamentarii, indiferent din ce partid fac parte, trebuie să respecte regulile pentru combaterea pandemiei.

„Cred că e timpul ca politicienii care nu sunt de specialitate să nu îşi mai dea cu părerea. Eu cred că politicienii ar trebui să înceapă să se mai abţină să îşi dea cu părerea, pentru că vedem unde s-a ajuns, mai ales prin actul de guvernare al lor. Ar trebui să se mai abţină să îşi dea cu părerea şi din acest moment să îşi dea cu părerea specialiştii”, a menţionat Marcel Ciolacu.