În ședința convocată „de îndată” USR vrea majorarea cu 31,22% a tarifelor pentru firma de salubrizare Romprest, după ce 3 ani a vorbit despre mafie, prețuri umflate, și a transformat Sectorul 1 în cel mai murdar sector din București.

Deși a primit mandatul Consiliului Local pentru a contesta în instanță tarifele „prea mari”, USR nu doar că nu le-a contestat, dar în 2022 a plătit 186.000.000 lei, iar acum cere o creștere enormă, de 31,22%!

Se dovedește astfel că primarul Clotilde Armand a înșelat cetățenii și face exact invers decât a clamat: vrea să dea mai mulți bani pentru firma de salubrizare, pentru o frecvență redusă a serviciului public.

Partidul Social Democrat va boicota astăzi ședința Consiliului Local și o convoacă pe Clotilde Armand, căreia îi solicită să vină personal în fața cetățenilor și a Consiliului Local, pentru a explica de ce vrea să dea mai mulți bani firmei de salubrizare și de ce, în același timp, Sectorul 1 continuă să fie cel mai murdar și mai neîngrijit din Capitală!

Florin Manole,

Președinte PSD Sector