Alege Românește

Noi am ales întotdeauna să-i ajutăm în momentele grele pe cei mai vulnerabili. De aceea, am plafonat prețurile la energie și gaze, apoi adaosurile la alimentele de bază.  Am ales să-i respectăm pe cei care au muncit din greu o viață întreagă. Și le-am mărit constant pensiile părinților și bunicilor noștri. Am ales să prețuim valoarea muncii. Și am majorat semnificativ salariul minim, an de an. Așa vom face în continuare, fiindcă asta înseamnă a Alege Românește.

Cumpără românește

Susținem inițiativele locale, produsele tradiționale și producătorii din întreaga țară! Românii au demonstrat lumii întregi că știu să facă produse valoroase, trainice și pline de inspirație. Cumpărând produse românești, sprijinim afacerile locale să se dezvolte și să angajeze mai mulți salariați. Iar rezultatul este că, împreună, putem produce un plus de prosperitate în majoritatea comunităților țării.

Construiește românește

Sprijinim companiile românești care adminstrează investiții majore și arată că știm cum să ne clădim viitorul. Construim autostrăzi, sisteme de energie și apă, clădiri de spitale și parcuri industriale unde companii autohtone angajează zeci de mii de salariați. Aceste proiecte demonstrează că avem expertiza, ingeniozitatea și abilitățile tehnice pentru a ne dezvolta infrastructura în folosul tuturor românilor.

Călătorește românește

A alege să îți faci vacanța în România înseamnă să descoperi locuri de un pitoresc aparte și să susții oamenii care pun în valoare frumusețile țării. Banii cheltuiți la noi în țară, călătorind cu familia prin locuri superbe, înseamnă enorm. Sunt miliarde de lei în plus care alimentează anual economia locală și produc bunăstare în multe dintre regiunile țării.

Trăiește românește

Ne definește dragostea pentru tradiții și respectul pentru cei care trudesc pământul țării. Protejăm tot ce este autentic în satele și comunele țării: aceasta este una dintre cele mai prețioase moșteniri pe care le lăsăm copiilor noștri. Vrem să-i învățăm să fie mândri de istoria noastră. Ș îi învățăm să lupte pentru a păstra vie credința străveche a acestui neam și identitatea noastră națională.

Iubește românește

Suntem un popor care știe să iubească cu pasiune. Și așa vrem să iubim în continuare. Ne place să sărbătorim întotdeauna alături de familie și să fim lângă cei dragi atunci când au nevoie. Ne place să fim ospitalieri și veseli, să trăim cu intesitate maximă fiecare moment de bucurie.