Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu și secretarul general interimar Paul Stănescu au participat joi, 9 ianuarie 2020, la Conferința Extraordinară de alegeri a Organizației PSD Buzău. La eveniment au mai participat președintele PSD Dolj Claudiu Manda, președintele PSD Bacău Dragoș Benea, președintele CJ Buzău Petre Emanoil Neagu, primarul municipiului Buzău Constantin Toma, senatorul PSD Lucian Romașcanu și primarul municipiului Râmnicu Sărat Sorin Cîrjan.

Marcel Ciolacu a declarat că partidul pe care îl conduce are capacitatea de a câştiga atât alegerile locale, cât şi cele parlamentare din acest an.

„Categoric, trebuie şi avem capacitatea de a câştiga alegerile locale din anul 2020, avem capacitatea, şi ne şi ajută din plin domnul Orban şi al său guvern, de a câştiga alegerile generale din anul 2020, iar partidul are capacitatea ca în anul 2024, în afară de a câştiga toate alegerile, în primul şi în primul rând să aibă preşedintele României”, a afirmat Marcel Ciolacu.

„Partidul nostru era ca un tren aşa, suntem mulţi, suntem mari, suntem pe o linie moartă într-o gară abandonată. Marcel chiar a reuşit prin tot ceea ce a făcut în această perioadă foarte scurtă să pună partidul pe şine. Sigur, nu se mişcă foarte repede, se mişcă încet, dar sunt sigur că putem, alături de toată echipa de conducere să prindem şi viteză”, a adăugat și Paul Stănescu.

Buzau (1)
Buzau (2)