Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu și secretarul general interimar Paul Stănescu au participat duminică, 19 ianuarie 2020, la Conferința de alegeri a Organizației PSD Dâmbovița. La eveniment au mai participat președintele PSD Dâmbovița Corneliu Ștefan, secretarul executiv al PSD Dâmbovița Cristian Stan și europarlamentarul PSD Rovana Plumb.

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică, la finalul conferinţei de alegeri a PSD Dâmboviţa, că speră că vor fi stopate aceste asumări de răspundere.

„Sper să se oprească odată cu asumările, Curtea Constituţională să judece cele trei sesizări de până acum şi atunci se va stopa, sperăm noi că se va respecta până la urmă legea şi se vor stopa aceste asumări de răspundere. Nu depunem moţiunea având un proiect politic în spate, depunem moţiunea avertizând faptul că este o linie roşie a democraţiei care nu trebuie încălcată. Până acum doar PSD şi UDMR doresc să facă acest demers, mai este până la moţiune, mai este până la vot, vom vedea cine şi care dintre parlamentari vor veni alături de noi. Vă reamintesc că nici Guvernul Orban nu a avut matematic numărul suficient nici pentru a schimba Guvernul Dăncilă, nici pentru a intra dânşii la guvernare, jocul este deschis şi vom vedea”, a declarat Marcel Ciolacu.

Dambovita (3)
Dambovita (1)
Dambovita (2)
Dambovita (2)

Previous
Next