Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD și Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD, au participat la Conferința de alegeri a organizației PSD București. La eveniment au participat Gabriela Firea, președintele interimar al PSD București și Primar General al Capitalei, primarii și președinții de organizații PSD din cele 6 sectoare: Daniel Tudorache, Rodica Nassar, Mihai Toader, Ioan Mihalcea, Daniel Băluță, Daniel Florea, Gabriel Mutu, europarlamentari, parlamentari din București, consilieri generali și locali și membri ai organizației PSD București. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost aleasă luni în funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Bucureşti.

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat că este alături de Gabriela Firea.

„Eu sunt alături de Gabriela Firea. PSD a câștigat cele mai multe voturi aici în București la prezidențiale, este o realitate de care trebuie să ținem seama. Dacă PSD e puternic aici, la București, PSD e puternic în întreagă țară. PSD trebuie să recunoască valoarea Gabrielei Firea. Aici la București se va da bătălia decisivă”, a precizat Marcel Ciolacu.

„Ai câştigat Capitala, ai câştigat localele în România. Asta e fără tăgadă pentru toată lumea. E cea mai importantă organizaţie a noastră, aici la Bucureşti”, a adăugat și Paul Stănescu.

Președintele PSD București Gabriela Firea a declarat că ea şi edilii de la sectoare administrează un oraş de 4 milioane de oameni şi acceptă să primească exemple şi lecţii de la primarii marilor capitale europene, Paris, Londra, Viena, Praga.

„Acum suntem în situaţia în care unui primar general şi celor 6 primari de sectoare li se cer lucruri rezolvate, ca şi cum am fi de 30 de ani primari şi nu doar de 3 ani, 3 ani şi câteva luni. Este nedrept, dar ne-am obişnuit cu această realitate şi nu putem să facem altceva decât să explicăm, atât eu, cât şi cei 6 primari PSD de sectoare, ce facem, care este munca noastră, care sunt rezultatele”, a afirmat Gabriela Firea.

PSD Bucuresti (1)
PSD Bucuresti (2)