Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu și secretarul general interimar Paul Stănescu au participat vineri, 17 ianuarie 2020, la Conferința de alegeri a Organizației PSD Argeș organizată la Pitești. La eveniment au participat și președintele PSD Argeș Ion Mânzână, deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu și senatorul PSD Șerban Valeca.

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat vineri, la Piteşti, că prioritatea PSD trebuie să fie alegerile locale din acest an.

„În continuare eu consider cel mai important şi prioritatea zero a noastră, în afară de pregătirea pentru congres, care este o treabă internă a partidului, este pregătirea pentru alegerile locale”, a declarat Marcel Ciolacu.

Deputata PSD Lia Olguţa Vasilescu a afirmat vineri, la Piteşti, că desfăşurarea în acelaşi timp a alegerilor locale şi parlamentarear ar avantaja PSD, partid care are cei mai mulţi primari.

„Din păcate sau din fericire pentru noi, este foarte posibil să avem alegeri şi anticipate, nu doar locale. Eu spun că Dumnezeu ne iubeşte, pentru că un partid care are cei mai mulţi primari din România şi va putea să candideze în echipă cu cei mai mulţi primari va fi şi partidul care va câştiga aceste alegeri”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

PSD Arges (1)
PSD Arges (2)
PSD Arges (3)
PSD Arges (4)
PSD Arges (5)
PSD Arges (6)
PSD Arges (7)
PSD Arges (8)
PSD Arges (10)

Previous
Next