Președintele PSD Marcel Ciolacu consideră că abordarea premierului Florin Cîțu privind politica agricolă a României „denotă o minte total tulburată, dar și foarte mult tupeu”.

„Ziua și nerozia la Cîțu! Să desființezi toate proiectele adoptate în guvernarea PSD pentru susținerea #agriculturii românești pe motiv că «sunt aprobate de Dragnea» denotă o minte total tulburată, dar și foarte mult tupeu.

Voi și guvernul vostru de incompetenți în frunte cu ministrul Oros ați eșuat catastrofal! NU ați luat nici măcar 1 EURO pentru irigații prin PNRR!

Voi n-ați dat subvențiile, integral și la timp, și nu ați acordat nicio despăgubire fermierilor afectați anul trecut de calamități!

Voi vreți să schimbați și legea #PSD prin care interziceam vânzarea terenurilor către străini!

Acum vă năpustiți să distrugeți până și programele naționale introduse de PSD, care au fost de un real ajutor pentru fermierii români: Tomata, Usturoi, Lână, fermele de porci etc. Dar vă mirați apoi că ați dus deficitul până la cer și că românii mănâncă 80% din import?!

Un premier total decuplat de realitate, dar bântuit de tot felul de fantasme, și un ministru al Agriculturii care nu înțelege pe ce lume trăiește nu pot înțelege nevoile agriculturii și societății românești.

PSD va continua să fie alături de fermierii români pentru a găsi cele mai bune soluții pentru protejarea agriculturii românești, a produselor autohtone și a locurilor de muncă din acest domeniu!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.