Marcel Ciolacu: Cîţu şi-a luat palme peste ochi la Bruxelles şi îşi varsă frustrările pe toată lumea în ţară

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susține că premierul Florin Cîțu își varsă frustrările în țară după ce a fost admonestat la Bruxelles în legătură cu bugetul pe anul 2021.

„Cîţu şi-a luat palme peste ochi la Bruxelles şi îşi varsă frustrările pe toată lumea în ţară. Vrei să dai telefoane, Cîţule?! Hai pune mâna pe telefon şi formează: la milioanele de angajaţi cărora le-ai dat 2 lei pe zi la salariul minim; la milioanele de copii pe care i-ai minţit cu nesimţire că le creşti alocaţiile; la milioanele de pensionari de care ţi-ai bătut joc „electoral” că le creşti pensiile; la sutele de mii de fermieri loviţi de secetă cărora nu le-ai mai dat nicio despăgubire; la zecile de mii de antreprenori care şi-au închis afacerile aşteptând la nesfârşit banii promişi pe care voi i-aţi furat. Ai vreo 10 milioane de telefoane de dat! 10 milioane de români pe care i-ai nenorocit, Cîţule! Şi la sfârşit, dă-ţi demisia! Scuteşte-ne de răţoiala asta adolescentină!”, a scris Marcel Ciolacu sâmbătă, 13 februarie 2021, pe Facebook.