Astăzi, 24 Iunie, la Palatul Culturii din municipiul Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți, a avut loc întâlnirea regională Sud – Vest Oltenia a pensionarilor social-democrați.

Alături de președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, senatorul PSD Mehedinți, Liviu Mazilu, deputatul PSD Mehedinți, Alin Chirilă, viceprimarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, Cristian Mură, și președintele TSD Mehedinți, Alexandru Cojocaru, au fost prezenți delegați din județele Mehedinți, Olt, Dolj, Gorj, Hunedoara și Caraș-Severin.

Principalele două subiecte care au fost dezbătute la inițiativa domnului președinte OPSD România, Popa Ion, și a secretarului general al organizației, Voicilas Alalanbie, au fost prezentarea măsurilor din programul de guvernare care au venit în sprijinul seniorilor din România, pe de-o parte, și pregătirea alegerilor electorale din anul 2024.

Toți cei prezenți și-au arătat toată deschiderea și dorința de a participa activ la pregătirea alegerilor și și-au exprimat încrederea în faptul că Partidul Social Democrat le va reprezenta în continuare interesele.

Mulțumim pentru sprijin și pentru susținere, președintele OPSD Mehedinți, Zimțea Constantin.