Președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, și Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, au vizitat marți, 7 iunie 2022, Şcoala Gimnazială nr. 11 din municipiul Buzău, în contextul Zilei Mondiale a Mediului şi a Zilei Învăţătorului.

„Sunt mândru că prima școală 100% ecologică din România se află în Buzău! Sper că acest exemplu să fie preluat în cât mai multe orașe din țară pentru că protecția mediului, așa cum mi-au spus și astăzi profesorii și copiii de la Scoala Generala Nr. 11 Buzau, este o temă deosebit de importantă pentru toate generațiile. Mă bucur pentru această nouă performanță a administrației PSD din Municipiul Buzău, condusă de primarul Constantin Toma, mai ales că Școala 11 este un loc special pentru familia mea. Este școala unde, vreme de 8 ani, dascăli dedicați i-au construit fiului meu Filip o bază solidă pentru viitor. De aceea, și în numele lui Filip, acum student la Medicină, le mulțumesc din nou profesorilor pentru munca lor plină de pasiune!” a scris Marcel Ciolacu pe Facebook după eveniment.