Nesăbuința primarului din sectorul 1 al Capitalei pare să nu aibă limite! Primarul „Facebook”, așa cum îi mai spun cetățenii, a venit cu o nouă fabulă în fața celor care mai cred în administrația USR. Clotilde Armand s-a plâns că PSD și PNL nu doresc construcția unui nou bazin în curtea Colegiului Tehnic Media!

Adevărul este că noi, cei din PSD Sector 1 cât și colegii noștri din consiliul local, avem datoria primordială de a asculta voința cetățenilor. Cetățenii știu cel mai bine problemele acestui sector, ei își cunosc cel mai bine nevoile, iar votul lor de încredere ne mandatează zi de zi să contribuim la dezvoltarea acestui sector în funcție de necesitățile lor reale!

 „Este uluitor cum ipocrizia este dusă de fiecare dată la un alt nivel atunci când vine vorba de Clotilde Armand! În luna noiembrie a anului trecut, venea în ședința consiliului local chiar directorul adjunct al acestui colegiu. Nu venea să ceară fonduri bugetare mai mari sau diverse ajutoare. Mircea Enăchescu îi cerea primarului să renunțe la acest proiect care ar fi distrus terenul de sport actual! Ba mai mult, același domn îi amintea primarului că în acest sector sunt construite mai multe bazine care stau închise din cauza edilului în funcție care nu știe să administreze nici măcar ce are deja! Unul dintre bazinele abandonate se află chiar la 300 de metri de Colegiul Tehnic Media! În replică, Tudor Roșca – City Managerul Sectorului 1, le-a transmis consilierilor că proiectul va merge mai departe cu sau fără votul consilierilor locali!”, a declarat Petre Florin Manole, președintele PSD Sector 1

                                                                                                Florin Manole,

                                                                                    Președinte PSD Sector 1