Partidul Social Democrat Sector 1 acuză minciuna publică a primarului Clotilde Armand în legătură cu fondurile pentru plata burselor școlare și a drepturilor persoanelor cu dizabilități. De la începutul anului, Primăria Sector 1 a încasat peste 110.000.000 lei de la bugetul statului și  taxe locale, iar bursele școlare costă doar 8.000.000/lună. Sunt, așadar, bani suficienți pentru cheltuielile Primăriei, iar Clotilde Armand nu face altceva decât să folosească politic subiectul burselor școlare. Reamintim că din aceleași motive politicianiste plata burselor a fost întârziată și în 2021 și 2022, deși bugetul era votat.

În realitate, ceea ce Armand acuză ca fiind un blocaj reprezintă opoziția consilierilor locali ai Partidului Social Democrat la alocarea discreționară a zeci de milioane de lei pentru studii inutile, achiziții nefundamentate și „investiții” imaginare, în paralel cu subfinanțarea școlilor și spitalelor din Sectorul 1. Este cinic și lipsit de onestitate să vorbești public despre teme sociale pentru a justifica un buget făcut prost și orientat spre risipă.

Având în vedere toate acestea, îi solicităm primarului Clotilde Armand să justifice în fața opiniei publice toate încasările și cheltuielile din anul 2023!

Petre Florin Manole

Președinte PSD Sector 1