Iată că această cooperare între administrația publică locală, respectiv Consiliul Județean, și Guvernul României funcționează. Dincolo de creșterea salariilor medicilor, este foarte importantă aparatura, cetățeanul să știe că merge la spital și că acolo toate investigațiile se fac cu aparatură performantă. A fost un obiectiv al guvernării noastre. Iată că și aici, la Zalău, acest lucru funcționează și sper ca cei care au nevoie – sper să aibă cât mai puțin nevoie! – vor fi tratați foarte bine de personalul medical și vor avea siguranță în aparatura folosită.

Acesta a fost motivul pentru care am luat aceste decizii legate de creșterea salarială și de dotarea spitalelor, doar așa putem să oprim plecarea medicilor în afara granițelor țării și doar prin ridicarea nivelului de trai, prin ridicarea nivelului aparaturii în spitale putem chiar să aducem înapoi medicii și, bineînțeles, alți oameni care au plecat.

E un lucru bun, să sperăm că va continua ceea ce am început noi, nu comasarea spitalelor, că nu este o soluție!