Vineri, 24 iulie 2020, a avut loc a-V-a VIDEOCONFERINȚĂ cu organizațiile pensionarilor la care au fost prezente județele: Brașov, Buzău, Cluj, Gorj, Hunedoara, Iași și Timiș.

Participanții, în intervențiile lor, au formulat numeroase întrebări cu referire la aplicarea legii pensiilor și alte aspecte legate de politica PSD pentru creșterea nivelului de trai al populației și în special a pensionarilor, la care a dat răspunsuri, cu multă competență Dl. BUDĂI MARIUS – Deputat, fost ministru al Muncii.

Popa Ion a prezentat măsurile pentru participarea pensionarilor la pregătirea campaniei electorale din această toamnă: informarea pensionarilor cu Programul Politic și Economic al PSD, cuprinderea celor mai buni militanți în echipele de campanie, pentru desfășurarea muncii de la om la om, recomandarea celor mai activi membrii să facă parte din Birourile Electorale ale Secțiilor de votare, strângerea semnăturilor pentru susținerea Moțiunii de Cenzură a PSD împotriva Guvernului PNL și a recomandat organizațiilor județene și locale ale pensionarilor să acorde atenție sporită planificării și organizării muncii în vederea răspunderii cu mai multă eficiență sarcinilor de partid în această perioadă grea.

A făcut apel ca în perioada care a mai rămas până la 1 august 2020 să se strângă cât mai multe semnături și să se întocmească cu atenție dosarele care vor fi aduse la București în perioada 1 – 5 august a.c.