Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat s-a reunit marți, 12 noiembrie 2019, la sediul PSD. Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat că obiectivul fiecărei organizaţii va fi obţinerea a 50% din voturi în turul doi al alegerilor prezidenţiale, dar a menţionat că nu şi-a asumat, personal, obţinerea unui anumit scor la acest scrutin.

„Am analizat situaţia în fiecare judeţ şi strategia pe care o vom aborda pentru a avea rezultate foarte bune, respectiv câştigarea alegerilor prezidenţiale pe 24 noiembrie. În acest sens, fiecare judeţ trebuie să obţină 50% + 1 din voturi pentru a putea să atingem acest obiectiv”, a precizat Viorica Dăncilă după ședința CExN.

Președintele PSD a arătat că nu şi-a asumat în mod personal obţinerea unui anumit scor.

„Nu mi-am asumat în faţa partidului, pentru că preşedintele partidului trebuie să aibă procentele de la fiecare judeţ în parte. Fiecare judeţ trebuie să răspundă pentru procentul lui, pentru ca să revină responsabilitatea pe urmă preşedintelui partidului. Noi ne-am propus un obiectiv: să câştigăm alegerile prezidenţiale. Dacă discutam despre aceste lucruri, înseamnă că porneam de la premisa că le putem pierde. Nu, noi credem că avem forţa să câştigăm alegerile prezidenţiale”, a adăugat Viorica Dăncilă.

CExN
CExN 2

Previous
Next