Marcel Ciolacu, președinte interimar PSD și președinte al Camerei Deputaților, va efectua o vizită de lucru la Bruxelles, luni, 17 februarie 2020.

 

În agendă au fost prevăzute întrevederi începând cu ora 10.00, cu domnul Serghei Stanișev, președintele Partidului Socialiştilor Europeni, de la ora 11.30 domnul președinte PSD, Marcel Ciolacu, se va întâlni cu domnul Frans Timmermans, vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, responsabil cu Pactul Ecologic European, iar de la ora 16.00 va avea loc o întâlnire cu domnul David Maria Sassoli, președintele Parlamentului European.

 

„Îmi doresc și cred că este o necesitate ca PSD să își recâștige dimensiunea sa de partid european. Trebuie să ne reconectăm la Europa. Este nevoie să reluăm dialogul și să consolidăm relația cu prietenii și cu partenerii din familia noastră europeană. Acesta este drumul PSD, acesta este drumul României! PSD trebuie să revină la masa dialogului european și să nu ne mai întoarcem la atitudini închise, neconstructive și fără finalitate. Avem obligația să facem acest lucru. Trebuie să pledăm cu demnitate, dar și cu înțelepciune pentru interesele țării noastre.”, a declarat domnul Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD.

 

Biroul de presă al PSD