Viorica Dăncilă, președintele PSD și prim-ministrul României, alături de Mihai Fifor, secretarul general al PSD și Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor au participat vineri, 16 august 2019, la Comitetul Executiv Județean al PSD Iași.

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a declarat că „vom merge pe remaniere, nu pe restructurarea Guvernului. Vom merge pe ajustarea programului de guvernare, pentru că a fost votat în Parlamentul României și nu poate fi modificat.”

„Vom merge pe remaniere, nu pe restructurarea Guvernului. Vom merge pe ajustarea programului de guvernare, pentru că a fost votat în Parlamentul României și nu poate fi modificat. Îl ajustăm, pentru că au trecut doi ani și jumătate. 70% din program este deja implementat și vom merge pe o ajustare. Pentru noi este foarte important să continuăm acest program de guvernare cu care am venit în fața românilor în 2016 și, din punct de vedere politic, să ne implicăm pentru alegerile prezidențiale, având în vedere că timpul rămas la dispoziție este relativ scurt”, a spus Viorica Dăncilă.